Anlægsgartner

Skal du anlægge haven ved et nybygget hus eller trænger din have til nyt liv, så er Musse Byg & Anlæg den helt rigtige samarbejdspartner.

Anlæg

Vi kan løse alle opgaver indenfor det komplette haveanlæg – fra haveplaner til selve indretningen. Vi etablerer og renoverer grønne anlæg og vi udfører alle former for belægning og er specialister i de ”umulige” opgaver.

Belægninger

Vi har de faglige kompetencer og mange års erfaringer med belægningsopgaver – både i private haver og indkørsler, legepladser og rekreative områder samt erhvervsarealer. Vores løsninger baserer sig altid på et grundigt forarbejde og en tæt dialog med kunden om formål og personlig stil. Vi har et tæt og godt samarbejde med leverandører og holder os løbende ajour med nye produkter og trends.

Græs og beplantning

Vi sikrer korrekt beplantning af hæk, buske og blomster. Vi anlægger græsplæner – enten ved græssåning eller som levering og udlægning af rullegræs. En smuk plæne gør en stor forskel og har stor betydning for herlighedsværdien.

Havepleje

Vi løser også havepleje opgaver som græspleje, fældning og rydning af forvoksede buskadser og vi giver gerne gode råd om fremtidig pleje og vedligeholdelse.
 
Ring til Søren Musse og hør om de mange muligheder:
Tlf. 21 79 25 28 eller mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Musse Byg & Anlæg • Mejerivej 15A • 4690 Haslev • 44 22 08 80 • e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

byggaranti                    Søren Musse i Haslev, DK på Houzz                     danskekloakmestre